NATIONENS BOSTÄDER

Stockholms nation har bostäder till sina medlemmar på Studentvägen, som ligger 15 minuters promenad från stadskärnan. Studentvägen är ett bostadsområde som ägs av tre studentbostadsstiftelser (Gästrike-Hälsinge nation, Norrlands nation och Stockholms nation). Nationen har studentrum, dubbletter och treor på nummer 1, 2, 4, 23 och 32. Vi erbjuder 178 stycken studentrum, där 50 av dem är dubbletter. Nationen har också tre hus med 24 stycken trerumslägenheter i. Mer information om Studentvägen: www.studentvagen.se

Expeditionstider:
måndag: 8-11
tisdag: 13-16
onsdag: Stängt
torsdag: 13-17
fredag: 8-11
Första vardagen i månaden är kontoret öppet 8-11 samt 13-16 oavsett dag.

Kontakt: Studentvägen 25, 752 34 UPPSALA
018-51 85 10
info@studentvagen.se

STUDENTRUM

Varje studentrum har tillgång till tv och Internet via Uppsala universitet, tjänsterna ingår i hyran. I varje hus finns en tvättstuga och hyresgästerna har också tillgång till bastur, som finns i flertalet av husen. Rummen har egen toalett, ett gemensamt kök och två gemensamma duschar per korridor. Ett källarförråd finns till varje studentrum och alla boende har tillgång till låst cykelförråd.

Hyra: 10 månader (värme och vatten ingår).

LÄGENHETER

Lägenheterna har tillgång till tv och Internet via Uppsala universitet, tjänsterna ingår i hyran. I varje hus finns en tvättstuga och hyresgästerna har också tillgång till bastur, som finns i flertalet av husen. Alla lägenheter är fullt utrustade med kök, toalett, dusch och balkong. Ett källarförråd finns till varje lägenhet och alla boende har tillgång till låst cykelförråd.

Hyra: 12 månader (värme och vatten ingår).

ANSÖKAN

Du ansöker till Stockholms nations studentbostäder via www.uppsalastudent.com. Ämbetsmän premieras vid ansökan och barnfamiljer prioriteras vid ansökan om lägenheter.

ANSÖK

1an

Lägenheter där värme och vatten ingår i hyran.  

2an

Studentrum där värme, vatten och el ingår i hyran.

4an

Studentrum där värme, vatten och el ingår i hyran.

23an

Lägenheter där värme och vatten ingår i hyran.

32an

Lägenheter där värme, vatten och el ingår i hyran.