Lägesuppdatering från Nationen

Kära Stockholmare!

Vi befinner oss i en mycket orolig situation där vi var dag ser Covid-19 påverka vårt samhälle på ett eller annat sätt till det negativa. Vi på Stockholms nation jobbar hårt med att hålla oss uppdaterade på de rekommendationer och restriktioner som kommer från myndigheterna med jämna mellanrum och utifrån dem ta de rätta besluten.

I nuläget står Bakfickan öppen med ordinarie verksamheter igång där vi fortfarande serverar frukost, lunch & fika (inkl. en dagens lunch) samt burgare, pasta med mera som vanligt under kvällen. Vi har anpassat verksamheten efter de restriktioner som gäller och uppmanar alla gäster som besöker oss att komma ihåg att hålla avstånd både sittandes men även köandes samt tänka på god handhygien innan, under och efter ert besök. För er som hellre låter bli att besöka restaurangverksamhet i dessa tider så har vi alltid take-away-möjligheter från morgon till kväll. Utöver det finns det möjlighet att köpa de rester som blir över från Dagens Lunch via Appen Karma där ni kan hämta maten mellan kl 14 och 16.

I veckan öppnade vi även upp vår uteservering och möjligheten att avnjuta en måltid eller kaffe utomhus istället!

Sist men inte minst så är mottagningtiderna hos Förste kurator öppna som vanligt där du har chans att ställa frågor, bli medlem, förnya ditt medlemskap hos nationen och mycket mer, både på plats och via telefon. Öppettiderna och kontaktuppgifter hittar du nedan.

Med det sagt så maila gärna 1q@stockholmsnation.se om ni har några frågor, så håller tummarna för att denna situation ska blåsa över så fort som möjligt!

Mottagningstider:
Mån 13-15
Tis 13-15
Ons 16-18
Tors 14-17
Fre 13-15

Kontaktuppgifter: https://www.stockholmsnation.se/kontakt/